Når pappa har migrene

Når pappa har migrene – Jørgen har hatt migrene i 18 år, les intervjuet og få hans opplevelser av familielivet med migrene og småbarn.

Les mer

Trening og avspenning – og migrene

Enkle øvelser for trening og avspenning kan avhjelpe ved migrene. Fysisk trener og coach Jørgen Hylen Aasen fikk diagnosen migrene som 10-åring, og deler her noen enkle tips.

Les mer

Søvn – en stor migrenetrigger

For oss med migrene er det enklere sagt enn gjort å etablere en god søvnhygiene, men i denne artikkelen finner du forhåpentligvis noen gode råd.
Les mer

Råd for ferien med migrene

Hvordan kan man få en best mulig ferie, med minst mulig migrene? Vi har snakket med en erfaren migrenesykepleier, og samlet noen enkle råd som vi håper kan være nyttige.

Les mer

Migrene – eller ikke migrene?

Det er spørsmålet. Dr. Tine Poole er hodepinespesialist og allmennlege ved Volvats Hodepinesenter. Se videoen hvor hun forklarer hva som er riktig å gjøre, dersom man er usikker på om hodepinen kan være migrene.

Les intervjuet her

Et veiskille i behandling av migrene

Gi aldri opp, det er hjelp å få! Migrene kan nå behandles slik at det blir lettere å leve med sykdommen. Se intervjuet med hodepineekspert Tine Poole, som er en av chat-legene i Hodepine Norge.

Les intervjuet her